Новости

Артем Громов: «Арбитр сказал, что Лунев лежал и мешал вратарю. Хорошо хоть не за стадионом лежал»

29 апреля 2021, 18:57
13

Полузащитник «Зари» Артем Громов прокомментировал отмененный гол в матче против «Олимпика» (2:1).

«Судья сказал, что в эпизоде с незасчитанным голом Лунев лежал на газоне и мешал вратарю. Я говорю, что хорошо хоть не за стадионом лежал. Я бил по воротам, там никто не мешал вратарю.

А засчитай этот гол – игра сложилась бы по-другому», – сказал Громов.

Главным арбитром матча был Николай Балакин.

xxx xxx
Луньов просто дихав у спину воротареві. І тим самим його "деморалізував" (чи як там колись ляпав Круторогов?) - це ж вам данєцкіє пацани хоч з Олімпіка, хоч з Шахтаря скажуть, тут у них інтереси співпали))
Ответить
...
20
...
Євген Бриж
Пасивний офсайд — це коли гравець не бере участі в епізоді. А тут він на голкіпера впав. Звісно, це активний офсайд і я не розумію претензій громова
Ответить
...
6
...
xxx xxx
ответил на комментарий пользователя Євген Бриж
В момент удару він, наче, ні на кого не падав, а вже лежав на газоні. Огляд він воротареві не закривав.
Ответить
...
0
...
Євген Бриж
ответил на комментарий пользователя xxx xxx
Там у тексті скрин моменту удару. Самі визначіть — є поміха воротареві у воротарському майданчику чи нема. Я розумію весь розпач зорі, але давайте про правила більше думати, а не про образу громова
Ответить
...
5
...
xxx xxx
ответил на комментарий пользователя Євген Бриж
В момент удару поміхи нема, Луньов упав на нього ДО удару.\n\nФотка на аві з Еміратс?
Ответить
...
-1
...
Показать еще 1
Микита Черкашин
Годный троллинг
Ответить
...
2
...
Показать еще 7